Ciasto z kremem cytrynowym wymaga ok. 4 godziny od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 392 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod, i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ciasto
Rolka
2
Piec piecrust zgodnie ze wskazówkami opakowania. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
3
Połączyć cukier, 2 1/2 łyżeczki skórki i kolejne 4 składniki (przez jajka) w dużej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Jajko
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Mleko i ser Połącz w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotuj, aż mieszanina osiągnie 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować). Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka do patelni, i gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
Patelnia
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
6
Umieść patelnię w dużej misce wypełnionej lodem na 10 minut lub do czasu, aż mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu. Wypełnienie łyżką do przygotowanej skórki, a powierzchnię wypełnienia przykryć folią. Schłodzić przez 3 godziny lub aż zestaw, i zdjąć folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
7
Ubitą polewę równomiernie rozprowadzić na schłodzonym cieście i posypać pozostałą 1/2 łyżeczki skórki cytrynowej.