Ciasto Z Kremem Cytrynowym

Ciasto Z Kremem Cytrynowym
Ciasto z kremem cytrynowym wymaga ok. 4 godziny od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 392 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod, i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
RolkaRolka
2
Piec piecrust zgodnie ze wskazówkami opakowania. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
3
Połączyć cukier, 2 1/2 łyżeczki skórki i kolejne 4 składniki (przez jajka) w dużej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Mleko i ser Połącz w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotuj, aż mieszanina osiągnie 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować). Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka do patelni, i gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Umieść patelnię w dużej misce wypełnionej lodem na 10 minut lub do czasu, aż mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu. Wypełnienie łyżką do przygotowanej skórki, a powierzchnię wypełnienia przykryć folią. Schłodzić przez 3 godziny lub aż zestaw, i zdjąć folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
7
Ubitą polewę równomiernie rozprowadzić na schłodzonym cieście i posypać pozostałą 1/2 łyżeczki skórki cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn