Ciasto Z Guawy
Ciasto z guawy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 332 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sody oczyszczonej, mielonej gałki muszkatołowej, mąki tortowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie super. Spróbuj Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: świetne tylko jeśli lubisz Guava, Pastelillos Z Guawy (Guava Pastelillos), oraz Łatwe Ciasto Z Guawy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka jedna patelnia 13x9 cali.
Przesiać razem mąkę, gałkę muszkatołową, sodę, cynamon i goździki.
W innej misce wymieszaj miąższ guawy i sok.
W innej misce, śmietana razem masło i cukier.
Dodać mieszankę mąki i mieszankę guawy na przemian do kremowanej mieszaniny.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30-35 minut.