Ciasto z dyni imbirowej z prażonym kokosem
Ciasto z dyni imbirowej z prażonym kokosem to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, ciasto ciasto, jajka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Ciasto z dyni imbirowej z prażonym kokosem, Kandyzowane Nasiona Dyni Imbirowej: Surowe Lub Prażone, oraz Tosty Kokosowe imbirowe Blondies (Low Carb i Gluten Free) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Rozwałkuj ciasto na 11-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej płyty ciasta. Wchodzisz krawędzie pod, i flet.
Wlać mieszaninę dyni do przygotowanej Skórki.
Umieść talerz ciasta na blasze do pieczenia.
Umieść blachę do pieczenia na najniższym stojaku piekarnika.
Piec w temperaturze 375 przez 40 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć z blachy do pieczenia; schłodzić 1 godzinę na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do schłodzenia.
Posypać kokosem na cieście.