Ciasto Rabarbarowo-Truskawkowe
Ciasto rabarbarowo-Truskawkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mąkę, cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 37%. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Dżem Rabarbarowo-Truskawkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu. Mieszankę łyżką do 9-calowej płyty Deep-dish pie pokrytej sprayem do gotowania.
Rozłóż kawałek i umieść na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rolka piecrust lekko nacisnąć linii zagięcia.
Umieść na wierzchu owocu; złóż krawędzie pod spodem i zagniataj. Używając ostrego noża, wytnij 4 (1-calowe) szczeliny w górnej części piecrust, aby umożliwić ucieczkę pary.
Umieść talerz ciasta na blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 50 minut lub aż skórka będzie złoty.
Przenieść ciasto do stojaka drucianego; całkowicie ostudzić.