Ciasto rabarbarowe do góry nogami II
Rabarbar Upside Down Cake II może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz masło, pianki, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami, Ciasto rabarbarowe do góry nogami, oraz Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozłóż masło na dnie patelni o wymiarach 9x13 cali.
Rozłóż rabarbar w równej warstwie na dnie patelni.
Posypać cukrem, a następnie wymieszać żelatynę truskawkową. Przykryj równą warstwą miniaturowych pianek. Przygotować ciasto zgodnie z instrukcją opakowania.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 do 50 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.