Ciasto pasterskie Laurie
Ciasto pasterskie Laurie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 1640 kalorii, 40g białka, oraz 87 g tłuszczu. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, cebula, unbaked Pie shell, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto pasterskie Laurie, Paleo Shepherd ' s Pie, oraz Ciasto kokosowe Laurie Osteen.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść ziemniaki w rondlu i napełnij wystarczającą ilością wody, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 minut, lub do miękkości.
Odcedzić i rozgnieść z margaryną i mlekiem, aż będzie dość gładka.
Tymczasem, kruszyć mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i paprykę. Gotować i mieszać, aż wołowina jest rumiane; odsączyć nadmiar tłuszczu.
Na dno skorupy ciasta umieścić mieszankę wołowiny i cebuli, polać ją kremem.
Rozłóż puree ziemniaczane, aby pokryć wierzch ciasta.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż ciasto i ziemniaki będą złociste.