Ciasto orzechowo-Pralinowe z lukrem serowym

Ciasto orzechowo-Pralinowe z lukrem serowym
Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady piekarskiej, cukier puder, ciasto mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto jabłkowe z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem Pralinowym, Ciasto bananowo-orzechowe z lukrem serowym, oraz Ciasto Marchewkowe Orzechowe Z Lukrem Serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Proces 2/3 szklanki orzechów w robocie kuchennym lub blenderze, aż drobno zmielone. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wymieszać z mielonych orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do 2 (9-calowych) okrągłych patelni rozpylonych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
4
Piec 25 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć ciasta z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
6
Tymczasem przykryj blachę do pieczenia folią; spryskaj sprayem do gotowania. W małym rondlu na średnim ogniu zagotować cukier granulowany i wodę; dusić na średnim ogniu 5 min. lub aż do głębokiego złotego brązu, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pozostałe orzechy; rozprowadzić na przygotowanej blasze do pieczenia. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Beat Serek i masło w dużej misce z mikserem do wymieszania. Stopniowo dodawać cukier puder, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Czekoladę rozpuścić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Rezerwa 2 szklanki lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
9
Dodaj 2/3 roztopionej czekolady do pozostałej lukier w misce; beat aż do blended. Ostrożnie wyjąć orzechy z folii; rozbić na małe grona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Pokrój każdą warstwę ciasta poziomo na pół; układaj na talerzu, rozprowadzając lukier czekoladowy między warstwami. Wierzch i strona tortu z reserved zwykły lukier twarogowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
11
Posypać orzechami na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
12
Skropić pozostałą roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn