Ciasto Miodowo-Bułkowe I
Miód bułka ciasto i wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten deser ma 391 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, cukru cukierniczego, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Bezglutenowy miodowy placek kukurydziany z kompot truskawkowy + MIODOWA bita śmietana, Ciasto miodowo-orzechowe z miodowo-orzechowym karmelem, oraz Ciasto czekoladowo-miodowe z polewą czekoladowo-miodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W dużej misce wymieszać ciasto, olej, jajka i śmietanę. Mieszać ręcznie około 50 uderzeń, lub do większości dużych grudek znikną.
Wlać połowę ciasta do ungreased 9x13 inch szklane naczynie do pieczenia.
Połącz brązowy cukier i cynamon, i posypać ciasto na patelni ciasto. Łyżka drugą połowę ciasta do patelni ciasto, obejmujące brązowy cukier i cynamon. Obracaj ciasto nożem do masła lub lukrem, aż będzie wyglądać jak bułka z miodem (lub jakikolwiek inny wzór, który chcesz wykonać).
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Mróz ciasto, gdy jest jeszcze dość gorąco.
Aby lukier: w małej misce, ubij razem cukier cukierniczy, mleko i wanilię, aż będą gładkie.