Ciasto Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta migdałowego. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pasty migdałowej, cukier cukierniczy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowym-AKA: migdałowy tort radości! # BundtaMonth, Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), oraz Ciemna czekolada migdałowy tort z czekoladą migdałowy serek Fr dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Nasmaruj 8-calową okrągłą patelnię z warzywnym sprayem. Alternatywą jest masło i mąka ciasto pan.
W średniej misce, ubić razem mąkę kukurydzianą, mąkę tortową i proszek do pieczenia i odstawić.
Za pomocą miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, ubić masło i pastę migdałową na dużej prędkości, aż będzie gładka, o 5 protokół. Zmniejsz prędkość do niskiej i powoli dodaj cukier cukierniczy.
Wymieszać, aż do całkowitego połączenia i lekkie i puszyste. Podnieść prędkość do góry i dodać ekstrakt wanilii, całe jaja i żółtka, po jednym na raz.
Wymieszać, aż dobrze połączone. Zmniejszyć prędkość do średniej i dodać śmietanę i suche składniki i wymieszać aż tylko włączone.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej i wygładzić powierzchnię łopatką.
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika przez 35 minut, lub do momentu, gdy ciasto będzie złote i odciągnie się od boków patelni.
Przenieść patelnię do stojaka z drutu i ostudzić.
Wyjąć z patelni i odkurzyć cukrem cukierniczym.