Ciasto Migdałowe

Ciasto Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta migdałowego. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pasty migdałowej, cukier cukierniczy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowym-AKA: migdałowy tort radości! # BundtaMonth, Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), oraz Ciemna czekolada migdałowy tort z czekoladą migdałowy serek Fr dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Nasmaruj 8-calową okrągłą patelnię z warzywnym sprayem. Alternatywą jest masło i mąka ciasto pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
W średniej misce, ubić razem mąkę kukurydzianą, mąkę tortową i proszek do pieczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka TortowaMąka Tortowa
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Za pomocą miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, ubić masło i pastę migdałową na dużej prędkości, aż będzie gładka, o 5 protokół. Zmniejsz prędkość do niskiej i powoli dodaj cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
6
Wymieszać, aż do całkowitego połączenia i lekkie i puszyste. Podnieść prędkość do góry i dodać ekstrakt wanilii, całe jaja i żółtka, po jednym na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
7
Wymieszać, aż dobrze połączone. Zmniejszyć prędkość do średniej i dodać śmietanę i suche składniki i wymieszać aż tylko włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
8
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej i wygładzić powierzchnię łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
SzpatułkaSzpatułka
9
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika przez 35 minut, lub do momentu, gdy ciasto będzie złote i odciągnie się od boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Przenieść patelnię do stojaka z drutu i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
11
Wyjąć z patelni i odkurzyć cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn