Ciasto Migdałowe

Ciasto Migdałowe
Ciasto migdałowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę kukurydzianą, jajka, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowym-AKA: migdałowy tort radości! # BundtaMonth, Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), oraz Ciemna czekolada migdałowy tort z czekoladą migdałowy serek Fr dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Masło i mąka 8-calowa okrągła patelnia do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
W średniej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę tortową i proszek do pieczenia. Za pomocą miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, ubić masło i pastę migdałową na dużej prędkości, aż będzie gładka, o 3 protokół. Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj ekstrakt waniliowy i powoli wlej cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Mąka TortowaMąka Tortowa
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszać do lekkiego i puszystego, około 3 minut. Zwiększyć prędkość do góry i dodać żółtka i całe jajka, jeden po drugim. Zmniejszyć prędkość do średniej i dodać śmietanę i suche składniki i wymieszać aż tylko włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
6
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej i wygładzić powierzchnię łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
SzpatułkaSzpatułka
7
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika przez 35 minut, lub do momentu, gdy ciasto będzie złote i odciągnie się od boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Przenieść patelnię do stojaka z drutu i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć z patelni i odkurzyć cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn