Ciasto marchewkowo-jabłkowe z brązowo-maślaną glazurą
Ciasto marchewkowo-jabłkowe z brązowo-maślaną glazurą wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 301 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Spice cake mix, olej canolan, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ciasto marchewkowo-jabłkowe z brązowo-maślaną glazurą, Francuskie ciasto czteropalczaste z rumianym maślanym lukrem przyprawowym, oraz Canolan Oil Pound Cake with rumiane Butter Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby przygotować ciasto, połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; ubić mikserem z niską prędkością przez 1 minutę lub aż dobrze połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać ciasto mix do mieszaniny maślanki; beat ze średnią prędkością 1 minutę lub do dobrze wymieszane. Wymieszać z marchewką i jabłkiem, aż się połączy. Podziel ciasto równomiernie na 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast pokryte sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Połącz rumiane masło, 1 1/2 szklanki cukru pudru, ser śmietankowy, mleko, wanilia, i sól w średniej misce; ubić mikserem na małej prędkości 2 protokół lub do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Aby złożyć ciasto, umieść 1 warstwę ciasta na talerzu; rozłóż 1/4 szklanki glazury na warstwie ciasta. Top z drugiej warstwy i rozprowadzić z 1/4 szklanki glazury. Wierzch z trzecią warstwą. Pozostałą 1/2 szklanki cukru pudru wymieszać z pozostałą glazurą.