Ciasto marchewkowe z rodzynkami
Heirloom Carrot Spoon Cake wymaga około 4 godzin i 33 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 10 osób i kosztuje 74 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 387 kalorii , 5 g białka i 17 g tłuszczu . Ten przepis z Foodnetwork wymaga mieszanki budyniu maślanego, ananasa, oleju canolan i śmietany. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten deser. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 39% . Ta ocena nie jest tak imponująca. Podobne przepisy to Jiffy Spoon Taco Casserole , Garden Fresh Heirloom Tomato, Pepper, and Cucumber Salad oraz Grilled Eggplant and Heirloom Tomato Stacks With Basil and Tomato Coulis .
Instrukcje
Spryskaj wolnowar o pojemności 5 litrów sprayem do gotowania o smaku masła.
Wymieszaj wszystkie składniki w dużej misce. Ubijaj mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Przenieś do wolnowaru. Przykryj i gotuj na LOW przez 4 1/2 do 6 godzin.