Ciasto kokosowe może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, jajka, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego, oraz Ciasto kokosowo - waniliowe z lukrem kokosowo-bezowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Smar 2 (9") okrągłe patelnie do ciast ze skracaniem, Patelnie liniowe z papierem woskowym i papierem smar. Pył z mąką, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
2
Beat masło na niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 2 minut lub aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością 5 minut lub do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce. Mikserem z małą prędkością dodawać suche składniki na przemian z mlekiem kokosowym, zaczynając i kończąc na suchych składnikach.
Piec w temperaturze 350 przez 23 do 25 minut lub aż drewniany szpikulec włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić warstwy w patelniach na stojakach z drutu 5 minut; zdjąć z patelni i schłodzić całkowicie na stojakach z drutu. Warstwy ciasta można owijać i schładzać do 2 dni, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Szaszłyki
8
Rozłóż lukier kokosowo-orzechowy między warstwami i na wierzchu ciasta; pozostawić po bokach.