Ciasto Kawowe Do Góry Nogami
Odwrócone ciasto kawowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, brzoskwiń, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cranberry Upside-Down Coffee Cake, Cranberry Upside-Down Coffee Cake, oraz Ciasto Kawowe Cynamonowo-Jabłkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Użyj głębokiej jednostronnej 10-calowej patelni lub owinąć zewnętrzną 10-calową patelnię sprężynową folią aluminiową, aby zapobiec wyciekowi. Mąkę, proszek do pieczenia, sól i cynamon przesiać. Odstawić.
W rondlu na średnim ogniu połącz brązowy cukier i 1/2 szklanki masła. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wlać do dna springform pan.
Posypać pokrojonymi brzoskwiniami.
W dużej misce, śmietany razem 2/3 szklanki margaryny i cukru białego, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem.
Wlać ciasto na karmel i owoce na patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 90 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut, następnie odwrócić na półmisek i ostrożnie wyjąć patelnię. Bądź wyjątkowo ostrożny z gorącym karmelem i sokami owocowymi!