Ciasto dyniowe z serem śmietankowym
Ciasto dyniowe z serem śmietankowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sok pomarańczowy, soda oczyszczona, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowo-dyniowe z serem śmietankowym, Pumpkin Spice wafle w / Cream Cheese Glaze, oraz Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, umieścić granulowany cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (około 5 minut).
Dodaj substytut jajka, 1/4 szklanki na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Ubić w 1 łyżeczce wanilii i dyni.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 6 składnikami (mąka przez gałkę muszkatołową), dobrze mieszając trzepaczką. Złożyć mieszaninę mąki do mieszaniny dyni.
Łyżka ciasto do 10-calowej patelni rurowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub do czasu, aż drewniany kilof włożony do ciasta wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu.
Zdjąć z patelni; umieścić na stojaku z drutu.
Aby przygotować glazurę, umieścić cukier puder i serek w misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Ubić w 1/2 łyżeczki wanilii.
Dodać sok pomarańczowy, 1 łyżka na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Mżawka ciepłe ciasto z glazurą. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Dekoruj pomarańczowymi odcinkami, w razie potrzeby.