Ciasto Czekoladowo-Kawowe

Ciasto Czekoladowo-Kawowe
Ciasto czekoladowo-kawowe może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 81 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz złoty brązowy cukier, sodę oczyszczoną, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Kawowe, Ciasto Czekoladowo-Kawowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Kawowe.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. masło i mąka o średnicy 10 cali, a następnie spryskaj sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W misce wymieszać białka, brązowy cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszać w orzechach włoskich i 1/4 szklanki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
4
Mąkę, sól, proszek do pieczenia i sodę wymieszać w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier i masło w dużej misce, aby wymieszać. Ubić w jajkach 1 na raz. Mieszamy mieszaninę mąki w 4 dodatkach na przemian z kwaśną śmietaną w 3 dodatkach, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać 1 szklankę czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przenieść ciasto do patelni; gładka Góra. Łyżka mieszanki orzecha włoskiego równomiernie na.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec ciasto, aż tester włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty, około 1 godziny. Schłodzić w patelni na stelażu 10 minut. Obrócić ciasto na stojaku; odwrócić na drugim stojaku (orzechy włoskie powinny być na górze). Super. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Owiń w plastik.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Wymieszać cukier puder z kwaśną śmietaną w misce; skropić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn