Ciasto czekoladowe z prażonymi truskawkami-balsamiczny szwajcarski maślany

Ciasto czekoladowe z prażonymi truskawkami-balsamiczny szwajcarski maślany
Ciasto czekoladowe z prażonymi truskawkami - balsamiczny szwajcarski maślany jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 4296 kalorii, 43g białka, oraz 261g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.58 za porcję. Mieszanka octu bakebalsamicznegobuttercreamchocoledessertroastedstrawberriesswiss beza, proszek do pieczenia, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Czekoladowe babeczki z Truskawkowym szwajcarskim masłem bezowym, Wilgotne ciasto czekoladowe z czekoladowym szwajcarskim masłem bezowym, oraz Babeczki truskawkowe z Truskawkowym szwajcarskim masłem bezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do pieczenia.W dużej misce wymieszaj cukier, mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Dodać jajka, mleko, olej i wanilię; ubić na średniej prędkości miksera 2 protokół. Wymieszać we wrzącej wodzie(ciasto będzie cienkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
4
Piec 30 do 35 minut lub aż drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania

Składniki

2warzywo (np. szpinak)cp. cebulacp. cebula2warzywo (np. szpinak)posypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowyposypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowy2Spód: okruszki z herbatników grahamudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)5largesOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczuOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczu2(częściowo & )(częściowo & )4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna9calePiekarnik rozgrzać do 350°F. smar i mąka dwie okrągłe patelnie do pieczeniaPiekarnik rozgrzać do 350°F. smar i mąka dwie okrągłe patelnie do pieczenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebiałe bułki obiadowebiałe bułki obiadowe30Piec minut lub aż drewniane pick wstawione w centrum wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu. Fajne całkowiciePiec minut lub aż drewniane pick wstawione w centrum wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu. Fajne całkowicie1porcja startego parmezanuoliwa z oliwek, do skropieniaoliwa z oliwek, do skropienia1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody21 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychAdaptowany z lepkiego lepkiego kremowego żuciaAdaptowany z lepkiego lepkiego kremowego żucia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże truskawki (można użyć mrożonych)świeże truskawki (można użyć mrożonych)21 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPrażona Truskawkowo-Balsamiczna Maślanka SzwajcarskaPrażona Truskawkowo-Balsamiczna Maślanka Szwajcarska2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej454papryka habanero(4 patyczki) niesolone masło, pokrojone na łyżki stołowe, w temperaturze pokojowej(4 patyczki) niesolone masło, pokrojone na łyżki stołowe, w temperaturze pokojowej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekakao niesłodzonekakao niesłodzone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)2warzywo (np. szpinak)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda21 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychBakebalsamic vinegarButtercreamChocolateDessertroastedstrawberriesswiss bezaBakebalsamic vinegarButtercreamChocolateDessertroastedstrawberriesswiss beza21 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychHelgaHelga1porcja startego parmezanusugersuger1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaWięcej zdjęć z zabiegu możecie zobaczyć na naszym kanale FlickrWięcej zdjęć z zabiegu możecie zobaczyć na naszym kanale Flickr2012© - 2016, Kuchnia Smakoszy. Wszelkie prawa zastrzeżone / Kuchnia smakoszy© - 2016, Kuchnia Smakoszy. Wszelkie prawa zastrzeżone / Kuchnia smakoszy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia47
Magazyn