Ciasto Czekoladowe Z Masłem Orzechowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 211 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, kremowe masło orzechowe, Devil ' s Food Cake mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć ciasto mix, woda, jajka i musu jabłkowego. Bij na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na średniej prędkości przez 2 minuty.
Przeniesienie do 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Natychmiast upuść małe ilości masła orzechowego na gorącym cieście; wróć do piekarnika na 1 minutę. Ostrożnie rozprowadzić masło orzechowe na cieście. Schłodzić na stojaku z drutu.
Na lukier, w małej misce, ubić mleko i budyń wymieszać przez 1 minutę. W małej misce, beat twarogu i masła orzechowego, aż będzie gładka. Stopniowo ubić w budyniu. Beat w połowie bitej polewy; wchodzisz w pozostałych bitej polewy. Ciasto z mrozem. Przechowywać w lodówce.