Ciasto Czekoladowe Z Masłem Orzechowym

Ciasto Czekoladowe Z Masłem Orzechowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 211 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, kremowe masło orzechowe, Devil ' s Food Cake mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć ciasto mix, woda, jajka i musu jabłkowego. Bij na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na średniej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przeniesienie do 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Natychmiast upuść małe ilości masła orzechowego na gorącym cieście; wróć do piekarnika na 1 minutę. Ostrożnie rozprowadzić masło orzechowe na cieście. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Na lukier, w małej misce, ubić mleko i budyń wymieszać przez 1 minutę. W małej misce, beat twarogu i masła orzechowego, aż będzie gładka. Stopniowo ubić w budyniu. Beat w połowie bitej polewy; wchodzisz w pozostałych bitej polewy. Ciasto z mrozem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Serek śmietankowySerek śmietankowy
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn