Ciasto Czekoladowe Warstwowe
Czekoladowe ciasto warstwowe wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 411 fanów. Jeśli masz natychmiastowy pudding czekoladowy mix, mleko, Serek i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie.
Instrukcje
Wymieszać pekany, roztopione masło i mąkę. Pat na dole iw górę po bokach 9 calowy talerz pie.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C), aż lekko zbrązowieje.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
W misce do mieszania, blend 1 szklanka ubitej polewy, serek śmietankowy, cukiernicy i cukier aż kremowy.
Rozprowadzić na schłodzoną skorupę.
Wymieszać budyń z mlekiem.
Rozłóż równomiernie na warstwie sera, a pozostałą bitą polewę rozprowadzić na wierzchu. Chill 1 1/2 do 2 godzin.