Ciasto Czekoladowe Mniam Mniam

Ciasto Czekoladowe Mniam Mniam
Ciasto czekoladowe Mniam Mniam wymaga około 2 godziny od początku do końca. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 16. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 9 calowe okrągłe patelnie do ciast. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i kakao przesiać, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce ubić cukier i jajko do lekkości, dodać 1/2 szklanki masła, ubić na gładką masę. Wymieszać z kwaśną śmietaną, wodą i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać suche składniki, mieszać powoli, aż do wchłonięcia mąki. Wchodzisz w 2 szklanki czekoladowe chipsy. Podzielić mieszaninę równomiernie między dwie przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Piec przez 35 do 40 minut, aż testy ciasto wykonane z wykałaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Umieść Patelnie ciasta na stojakach z drutu do ostygnięcia na 10 minut przed wyjęciem z patelni do całkowitego ostygnięcia. Kiedy chłodny mróz z następującym przepisem lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
6
Aby lukier, roztopić Pozostałe 1 szklanki czekolady z kawą w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Zdjąć patelnię z ognia i ubić w 3/4 szklanki masła, 1 łyżka na raz, aż będzie gładka. Ustaw patelnię w misce z lodem i ubijaj, aż polewa będzie się rozsypywać i utrzyma swój kształt. Ostudzić całkowicie przed lukier ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn