Ciasto Czekoladowe Mniam Mniam
Ciasto czekoladowe Mniam Mniam wymaga około 2 godziny od początku do końca. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 16. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 9 calowe okrągłe patelnie do ciast. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i kakao przesiać, odstawić.
W średniej misce ubić cukier i jajko do lekkości, dodać 1/2 szklanki masła, ubić na gładką masę. Wymieszać z kwaśną śmietaną, wodą i wanilią.
Dodać suche składniki, mieszać powoli, aż do wchłonięcia mąki. Wchodzisz w 2 szklanki czekoladowe chipsy. Podzielić mieszaninę równomiernie między dwie przygotowane Patelnie.
Piec przez 35 do 40 minut, aż testy ciasto wykonane z wykałaczką.
Umieść Patelnie ciasta na stojakach z drutu do ostygnięcia na 10 minut przed wyjęciem z patelni do całkowitego ostygnięcia. Kiedy chłodny mróz z następującym przepisem lukier.
Aby lukier, roztopić Pozostałe 1 szklanki czekolady z kawą w małym rondlu na małym ogniu.
Zdjąć patelnię z ognia i ubić w 3/4 szklanki masła, 1 łyżka na raz, aż będzie gładka. Ustaw patelnię w misce z lodem i ubijaj, aż polewa będzie się rozsypywać i utrzyma swój kształt. Ostudzić całkowicie przed lukier ciasto.