Ciasto Czekoladowe Malinowe

Ciasto Czekoladowe Malinowe
Ciasto czekoladowe z malinami według przepisu można przygotować w około 1 godzinę i 20 minut . Jedna porcja zawiera 665 kalorii , 7 g białka i 21 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 16 osób i kosztuje 1,01 USD za porcję. Świetnie sprawdza się jako deser. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka mleka, mąki, barwników spożywczych i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżeczkową ocenę 0% . Wynik ten jest bardzo zły (ale wciąż możliwy do naprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Babeczki malinowe z polewą malinową , Ciasto surowej wegańskiej czekolady i malin oraz Wegańskie ciasto czekoladowo-malinowe .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Roztopionego Dżemu Malinowego Bez Pestek4 łyżki Roztopionego Dżemu Malinowego Bez Pestek
2
Linia trzecia nasmarowana 9 cali. okrągłe formy do pieczenia z woskowanym papierem i papierem do smarowania; odłożyć na bok. W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
1-1/2 Filiżanki Mocnej Parzonej Kawy O Temperaturze Pokojowej1-1/2 Filiżanki Mocnej Parzonej Kawy O Temperaturze Pokojowej
3
Połącz maślankę, olej i wanilię; dodać do suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodawaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu; pokonać 2 minuty. Stopniowo dodawaj kawę (ciasto będzie rzadkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Wlać ciasto do przygotowanych foremek.
6
Piec 35-40 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Ochłodzić 10 minut przed wyjęciem z patelni na kratkę, aby całkowicie ostygło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Aby wypełnić, w małym rondlu wymieszaj mąkę i mleko, aż masa będzie gładka. Gotuj na średnim ogniu przez 1 minutę lub do momentu zgęstnienia, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
9
W dużej misce utrzyj tłuszcz i masło na jasną i puszystą masę. Stopniowo dodawaj cukier puder i dobrze wymieszaj. Stopniowo dodawaj schłodzoną mieszaninę mleka; ubijaj 4 minuty lub do momentu, aż masa będzie jasna i puszysta. W razie potrzeby dodaj likier, sól i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
(z Kartonu)(z Kartonu)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
W razie potrzeby wyrównaj wierzch ciasta.
11
Połóż jedną warstwę na talerzu do serwowania; posmarować około 2 łyżkami dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
DżemDżem
12
Pozostałe warstwy ułożyć na woskowanym papierze; Jedną z pozostałych warstw posmaruj pozostałym dżemem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
DżemDżem
13
Odstaw na 30 minut.
14
Rozsmaruj 1/2 szklanki nadzienia na cieście na talerzu tak, aby nie przekraczać 1/4 cala krawędzi. Na wierzch wyłóż ciasto pokryte dżemem i posmaruj pozostałym nadzieniem. Przykryj pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
DżemDżem
15
W dużej misce utrzyj ser śmietankowy i masło na gładką masę. Ubić z kakao i likierem. Stopniowo ubijaj cukier puder, aż masa będzie jasna i puszysta. Posmaruj wierzch i boki ciasta. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
(z Kartonu)(z Kartonu)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

43opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepieczenie kakaopieczenie kakao86opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepieczenie kakaopieczenie kakao1Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy2Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy76opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło zmiękczonemasło zmiękczone32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło zmiękczonemasło zmiękczone3001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)1681 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę360opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników480opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet serek twarogowy zimnypakiet serek twarogowy zimny3Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)344opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemąka uniwersalnamąka uniwersalna32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumąka uniwersalnamąka uniwersalna62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu2% mleka2% mleka42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudżem malinowy bez pestek, roztopionydżem malinowy bez pestek, roztopiony11 łyżka suszonego oreganoLikier malinowyLikier malinowy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuLikier malinowyLikier malinowy2kropleczerwony barwnik spożywczy, opcjonalnieczerwony barwnik spożywczy, opcjonalnie0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych2Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzufiliżanka półsłodkich kawałków czekolady lub rodzynekfiliżanka półsłodkich kawałków czekolady lub rodzynek3561 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocna kawa parzona, temperatura pokojowamocna kawa parzona, temperatura pokojowa600opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej3Batoniki toffi Heathnestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn