Przepis czekoladowy makaronik ciasto może być wykonane w około 1 godzinę i 25 minut. Za 55 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 23G tłuszczu i w sumie 453 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga kokosa, sody oczyszczonej, śmietany i białka jajka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Najlepsze Czekoladowe Ciasto Makaronikowe BA, Ciasto Czekoladowe Makaronik, oraz Bez pieczenia tosty kokosowe ciasto czekoladowe z czekoladowymi ciasteczkami z Makaronikiem.
Instrukcje
1
W małej misce ubij białko na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, po 1 łyżce stołowej na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Dodać kokos i mąkę; odstawić.
W dużej misce ubij białka na średnim poziomie, aż utworzą się miękkie szczyty. stopniowo ubijaj 1/2 szklanki cukru, po 1 łyżce stołowej, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści; odstawić.
W innej dużej misce śmietanę i pozostały cukier, aż będzie lekki i puszysty. Ubijaj żółtka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij śmietanę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe Necco
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
5
Połącz mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do śmietany na przemian z kawą, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Dodać ubite białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Papier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Wlej połowę ciasta do nie natłuszczonego 10-calowego. miska rurowa ze zdejmowanym dnem. Upuść nadzienie Kokosowe łyżkami na ciasto. Na wierzch z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Natychmiast odwróć ciasto na ruszcie; ostudzić całkowicie, około 1 godziny. Przejedź nożem po boku patelni i wyjmij.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
W małej misce ubij składniki lukru, aż będą gładkie i kremowe.
Ciasto można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.