Puff Migdałowy
Migdałowy Puff może być tylko przystawką, której szukasz. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 10. 179 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka ekstraktu migdałowego, migdałów, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowy Bochenek, Migdałowy Puff Ziemniaczany, oraz Rogaliki Migdałowe Z Ciasta Francuskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce pokrój 1/2 szklanki margaryny na 1 szklankę mąki, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Dodaj zimną wodę po jednej łyżce stołowej na raz. Używając rąk lub widelca, mieszaj, aż ciasto może uformować kulkę. Podziel ciasto na pół.
Zwiń lub naciśnij każdą połowę w prostokąt 12x3 cala.
Umieść je 3 cale od siebie na nieprzygotowanym arkuszu ciastek.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W rondlu, doprowadzić 1/2 szklanki margaryny i 1 szklanka wody do wrzenia toczenia. Obniżyć ogień i natychmiast wymieszać mąkę drewnianą łyżką. Kontynuuj energicznie mieszać, aż ciasto utworzy ciasną kulkę.
Zdjąć z ognia. Wymieszać jajka po jednym na raz, a następnie wymieszać ekstrakt migdałowy.
Rozłóż równomiernie na oba prostokąty.
Piec przez 10 minut przed obniżeniem temperatury piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C). Nadal gotować przez 15 do 20 więcej minut. Wierzch powinien być chrupiący i brązowy.
Aby zrobić glazurę, ubij cukier cukierniczy razem z roztopionym masłem i wanilią, aż będzie gładki.
Rozłóż na puff migdałowy, gdy ostygnie, i posypać plasterkami migdałów.
Pokroić w paski i podawać.