Puff Migdałowy

Puff Migdałowy
Migdałowy Puff może być tylko przystawką, której szukasz. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 10. 179 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka ekstraktu migdałowego, migdałów, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowy Bochenek, Migdałowy Puff Ziemniaczany, oraz Rogaliki Migdałowe Z Ciasta Francuskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce pokrój 1/2 szklanki margaryny na 1 szklankę mąki, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj zimną wodę po jednej łyżce stołowej na raz. Używając rąk lub widelca, mieszaj, aż ciasto może uformować kulkę. Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
3
Zwiń lub naciśnij każdą połowę w prostokąt 12x3 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Umieść je 3 cale od siebie na nieprzygotowanym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W rondlu, doprowadzić 1/2 szklanki margaryny i 1 szklanka wody do wrzenia toczenia. Obniżyć ogień i natychmiast wymieszać mąkę drewnianą łyżką. Kontynuuj energicznie mieszać, aż ciasto utworzy ciasną kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia. Wymieszać jajka po jednym na raz, a następnie wymieszać ekstrakt migdałowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
JajkoJajko
8
Rozłóż równomiernie na oba prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Piec przez 10 minut przed obniżeniem temperatury piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C). Nadal gotować przez 15 do 20 więcej minut. Wierzch powinien być chrupiący i brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Aby zrobić glazurę, ubij cukier cukierniczy razem z roztopionym masłem i wanilią, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
GlazuraGlazura
11
Rozłóż na puff migdałowy, gdy ostygnie, i posypać plasterkami migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Pokroić w paski i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn