Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, Czekoladowe Ciasto Lizzie z nadzieniem karmelowym może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 16. Ten deser ma 509 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Za 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka jajek, mleka, ekstraktu wanillanowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 15%. Spróbuj Ciasto czekoladowe Lizzie z nadzieniem karmelowym, Staromodne ciasto kakaowe Lizzie z polewą karmelową, oraz Stopione Ciasto Czekoladowe Z Nadzieniem Karmelowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar i mąka cztery 8-calowe okrągłe formy do ciasta.
W misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce wymieszaj masło i cukier. Ubijaj jajka pojedynczo. Naprzemiennie ubijaj mąkę i maślankę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Czekoladę zalać wrzątkiem i mieszać, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Wymieszaj czekoladę, wanilię i sok z cytryny z ciastem maślanym. Podziel ciasto równomiernie na przygotowane formy do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
6
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut na patelniach, a następnie wyłożyć na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Wymieszaj masło, cukier cukierniczy, wanilię, sok z cytryny, bardzo drobny cukier i mleko w ciężkim rondlu. Ciągle mieszając, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż temperatura osiągnie 225 stopni F (110 stopni C) na termometrze do cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Cukier Drobny
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rożek Cukru Lodowego
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdejmij rondel z ognia i umieść w dużej misce wypełnionej lodowatą wodą. Ubij nadzienie mikserem elektrycznym, aż będzie można go rozprowadzić. Na początku wydaje się, że to tylko gorąca, ciężka praca, ale nadzienie nagle zacznie gęstnieć, gdy zacznie się ochładzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Ciasto można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "