Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Gina ciasto czekoladowe Funt spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 890 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, sól kuchenną, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe bez mąki Giny, Ciasto czekoladowo - kawowe z sosem czekoladowo-likierowym, oraz Ciasto czekoladowe z lodami truskawkowymi i słodko-gorzkim sosem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 10-calowy patelni Bundt i kurzu z kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania