Ciasto bezowe z bitą śmietaną i malinami

Ciasto bezowe z bitą śmietaną i malinami
Ciasto bezowe z bitą śmietaną i malinami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 288 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 92 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka uwaga: trzeba będzie pergamin, białka jaj, maliny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Old Fashioned Hot Milk Cake z malinami i bitą śmietaną, Pavlova z Mango, malinami i bitą śmietaną jogurtową, oraz Czekoladowe serduszka bezowe z bitą śmietaną i jagodami.

Instrukcje

1
W nocy przed podaniem wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 500 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Linia lipped arkusz cookie (około 12 na 18 cali) z pergaminem. Narysuj dwa prostokąty obok siebie - około 5 cali na 12 lub 13 cali-na papierze. Zgnieść papier, następnie wygładzić go ponownie i wyrównać dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Ubij cukier cukierniczy, 1/2 szklanki cukru granulowanego i skrobię kukurydzianą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
W misce miksera ubijaj białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż zmienią się z spienionej na białą, a ubijacze zaczną zostawiać ślad. Przy niskiej prędkości dodawać mieszaninę cukru, czubatą łyżkę stołową na raz. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj do konsystencji kremu prawoślazowego, 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Tuż przed uformowaniem bez, opuszkami palców zanurzamy wodę na pergamin. Podziel bezę na pół, łyżeczkowanie dwóch lub Trzech Kopców w dół każdego prostokąta. Użyj gumowej szpatułki lub metalowej szpatułki offsetowej dekoratora ciast, aby wypełnić i wyrównać prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Ustaw bezy w piekarniku, zamknij drzwiczki i wyłącz piekarnik (ale pozostaw włączone światło piekarnika).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Pozostawić bezy do wyschnięcia przez noc.
8
Usuń, a następnie ostrożnie Ustaw stojak z drutu lub arkusz ciastek na bezach. Odwróć; oderwij pergamin i skręć w prawo w górę. (Jest OK, jeśli krawędzie chip.) Owinąć w folię i odstawić, aż będzie gotowy do kontynuowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Nie więcej niż dwie godziny przed podaniem ubij śmietanę na miękkie szczyty, ubijając pozostały cukier i wanilię. Ustaw jedną bezę na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
10
Rozprowadzić połową kremu i posypać połową jagód. Powtórz z pozostałą bezą, śmietaną i jagodami. Przechowywać w lodówce, odkryte, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn