Ciasto Baby Chick
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 35 i kosztuje 27 centów za porcję. Jeśli masz mix ciasto, kilka kropli barwnik spożywczy, cukier puder, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki Baby Chick, Ciasteczka Baby Chick, oraz Babeczki Baby Chick dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wymieszać w suchej mieszanki budyniowej.
Piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na 2 (9-calowe) okrągłe warstwy. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.; Odwróć na stojaki z drutu.
Usuń Patelnie; całkowicie ostudzić ciasta.
Wytnij warstwy ciasta, jak pokazano na schemacie
Ułóż na tacy lub dużym talerzu, jak pokazano na schemacie
Beat twarożek, masło i wanilia w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane. Stopniowo ubić w cukrze, aż dobrze wymieszane; ciasto mrozu.
Wymieszać barwnik spożywczy i wodę; wymieszać z połową kokosa aż do równomiernego przyciemnienia.
Posypać pozostałym nieutwardzonym kokosem jajkiem.
Dodaj dekoracje, aby przypominały zdjęcie.