Pieczone Filety Z Pstrąga Z Farszem Chlebowym
Pieczone filety z pstrąga z farszem chlebowym wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Na $18.9 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 2551 kalorii, 163g białka, oraz 165 g tłuszczu na porcję. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, rosół z kurczaka, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone Filety Z Pstrąga Z Farszem Chlebowym, Pieczone Filety Z Pstrąga, oraz Pieczone Filety Z Pstrąga Z Parmezanem.
Instrukcje
Aby przygotować pstrąga: Rozgrzej piekarnik do 204° Płaszcz dużą blachę do pieczenia z olejem.Szczypcami lub szczypcami z pincetą Usuń drobne kości z filetów, skórki w dół, na pieczeniu sheet.In duża patelnia do smażenia, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Połowę wlać do filiżanki; odstawić.
Dodaj szalotki i marchewkę na patelnię.Gotować przez około 3 protokół, lub do miękkości.
Dodać kostkę chleba, bulion, jajko, 1/4 łyżeczki soli i pieprz.Wrzucić do zwilżenia.Łyżka owalne kopce farszu na filety.Naciśnij lekko, aby się spakować.
Mżawka z zastrzeżonym olejem.
Piec przez 18 do 20 minut, lub aż farsz będzie złoty.Z panckae turner, przenieść nadziewane filety na talerze.Uwaga: to danie można złożyć kilka godzin wcześniej.Pozostaw farsz do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed zamocowaniem filetów.Przykryć folią i przechowywać w lodówce.Czas pieczenia może wydłużyć się o 5 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.