Ciasto Ananasowo-Kokosowo-Bananowe Do Góry Nogami
Ciasto ananasowo-kokosowo-bananowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, zmielony cynamon, banan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Ananasowo-Kokosowe Do Góry Nogami, Ciasto Kokosowo-Ananasowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto kokosowe ze świeżym ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w 9-calowej patelni żeliwnej; posypać równomiernie brązowym cukrem.
Odcedzić plastry ananasa nad miską, rezerwując 1/2 szklanki soku.
Miejsce 1 Pierścień ananasowy w środku patelni.
Przetnij Pozostałe pierścienie ananasa na pół; ułóż wokół środka pierścienia ananasa.
Posypać równomiernie kokosem. Odstawić.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
W dużej misce wymieszać mąkę i 5 kolejnych składników (mąka przez sól).
Połącz sok, banan, olej i jajko, mieszając trzepaczką.
Dodaj mieszaninę soku ananasowego do mieszaniny mąki, mieszając aż do połączenia.
Mieszankę mąki zalać kokosem.
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Odwróć na stojak z drutu.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.