Ciasteczko Z Czekoladą Espresso
Espresso Chocolate Chip Cookie może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka kawy instant espresso w proszku, soda oczyszczona, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Przepis Na Ciasteczka Z Czekoladą, Trufle Z Ciasteczkami Z Czekoladą Espresso, oraz Batoniki Do Ciastek Espresso Chip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Śmietanę masło z cukrami za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości do puszystej, około 30 sekund. Ubić jajko i ekstrakt wanilii przez kolejne 30 sekund.
W misce, przesiać razem suche składniki i ubić do mieszaniny masła z małą prędkością przez około 15 sekund. Wymieszać z kawą espresso w proszku i kawałkami czekolady.
Za pomocą 1-uncji miarki lub miary 2-łyżka, upuść ciasto cookie na nasmarowanym arkuszu cookie około 3 cali od siebie. Delikatnie dociśnij ciasto tylną łyżką, aby rozłożyć je na 2-calowe koło.
Piec przez około 20 minut lub aż ładnie rumiane na brzegach.
Piec trochę dłużej, aby uzyskać bardziej chrupiące ciastko.
Podawać na ciepło ze szklanką mleka.