Ciasteczka Świeżo-Imbirowe
Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 46 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli 4 grosze za porcję spada twój budżet, świeże ciasteczka imbirowe mogą być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Świeże Ciasteczka Imbirowe, Ciasteczka Imbirowe Bez Jaj | Chewy Imbirowe Ciasteczka Melasy, oraz Świeże Ciasto Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 F. W średniej misce, połączyć mąkę, soda oczyszczona, mielony imbir i sól; odstawić.
W misce miksera elektrycznego, śmietanę masło i 1 szklanka cukru na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać jajka, syrop kukurydziany i starty imbir i wymieszać, aż dobrze się połączą. Wymieszać w mieszaninie mąki, przykryć i przechowywać w lodówce, aż lekko sztywne (ciasto będzie łatwiejszy w obsłudze).
W małej misce, połączyć cynamon i pozostały cukier. Uformować ciasto w 1/2-calowe kulki i zwinąć w cukier cynamonowy.
Umieść 2 cale od siebie na nasmarowanych arkuszy cookie i piec 10 do 12 minut lub aż lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.