Ciasteczka Z Masłem Migdałowym
Ciasteczka z masłem migdałowym to Wegetariańskie deser. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 32 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, migdały, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Masło Migdałowe Ciasteczka, Ciasteczka Z Masłem Migdałowym, oraz Ciasteczka Z Masłem Migdałowym.
Instrukcje
Ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Ubij razem masło, cukry, syrop kukurydziany, wanilia i ekstrakt z migdałów w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości (użyj mocowania wiosła, jeśli masz mikser Stojący), aż blady i puszysty, o 2 protokół. Zmniejsz prędkość do niskiej, następnie dodaj mieszaninę mąki i mieszaj, aż ciasto zacznie się formować.
Dodać migdały i wymieszać tylko do momentu włączenia. Uformuj ciasto w prostokątny kłodę (około 12 cali długości, 2 cale szerokości i 3/4 cala grubości). Owinąć w papier woskowy i schłodzić do jędrności, około 2 godzin.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. masłem dużą blachę do pieczenia.
Pokrój połowę kłód na plastry grubości 1/8 cala cienkim ostrym nożem i ułóż 3/4 cala na blasze do pieczenia. (Pozostałą masę pozostawić schłodzoną.)
Pieczemy ciasteczka na złoty kolor, około 12 minut, a następnie przekładamy cienką metalową szpatułką do stelaża w celu ostygnięcia. Powtórz z pozostałym ciastem.
* Ciasto można schłodzić do 2 dni, lub zamrozić, zawinięte również w folię, 1 miesiąc.
Przełożyć zamrożone ciasto do lodówki, aby lekko rozmrozić co najmniej 2 godziny przed krojeniem.* Ciasteczka można piec 3 dni wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.