Ciasteczka Z Koronki Migdałowo-Owsianej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Ciasteczek z koronki migdałowo-owsianej. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, brązowy cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Z Koronki Migdałowej, Ciasteczka Z Koronki Migdałowej, oraz Ciasteczka Kanapkowe Z Koronką Migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż stojaki w dolnej i górnej trzeciej części piekarnika; rozgrzać do 177°. Linia 2 rimlessbaking arkuszy z pergaminem. Pulsealmonds i owies w robocie dopochudzony posiłek tworzy. Odstawić.
Roztopić masło w średnim rondlu overmedium ciepła.
Dodaj zarówno cukry, jak i miód; ubijaj do wymieszania, a cukier rozpuści się, przez 1-2 minuty.
Dodaj mieszaninę orzechów, mąkę i sól; mieszaj do dobrze zmiksowanego.
Łyżka ciasto przez 2-łyżeczki porcji na arkuszach, odstęp 2 1/2" OD SIEBIE. Używając opuszków palców, poklepuj ciasteczka w dół do 1/4 " - highround; wciśnij dowolne poszarpane krawędzie, aby utworzyć miękkie okręgi.
Piec, obracając arkusze PO6 minutach, aż ciemny złoty brąz icookies rozłożone na cienką warstwę, 10-12minut. Przesuń ciasteczka na pergaminie na stojaku i ostudzić.
Używając pędzla do ciasta, umyj połowę każdego ciastko z roztopioną czekoladą.
Niech standuntil czekolada jest ustawiona, o 2 hours.DO naprzód: może być wykonany 2 dni do przodu.Przechowywać szczelnie między arkuszami papieru woskowanego parchmentor.