Francuski w mgnieniu oka: parmezan i Gruyère Gougères z Jambon de Bayonne, rukolą i masłem Dijon-Chive

Francuski w mgnieniu oka: parmezan i Gruyère Gougères z Jambon de Bayonne, rukolą i masłem Dijon-Chive
Francuski w mgnieniu oka: parmezan i Gruyère Gougères z Jambon de Bayonne, rukolą i masłem Dijon-szczypiorek mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 278 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, gruyère, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Quiche Z Brokułów Z Gruyère I Cheddarem, Francuski w mgnieniu oka: gęsta zupa z selera z Gruyère, oraz Francuski w mgnieniu oka: Sałatka z soczewicy Dijon z cytryną pieczone krewetki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gdy gougères są w większości chłodne, ale jeszcze tylko trochę ciepłe, pokroić je na pół poziomo, odsłaniając kieszeń powietrza wewnątrz.
2
Każdą połówkę posmarować lekko masłem Dijon-Chive.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3
Ułożyć po jednym złożonym kawałku szynki na dnie każdego gougère, a na wierzchu niewielką garść liści rukoli i połówek szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukola MałaRukola Mała
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
4
Umieść pokrywkę gougère na górze i voila, twoja idealna kanapka z szynką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
5
Parmezan i Gruyère Gougères
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
GruyereGruyere
6
- sprawia, że 8-10 gougères-
7
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Aby zrobić pâte à choux lub ciasto choux, umieść patyk masła i filiżankę wody w średnim garnku z sosem i połóż na nim pokrywkę. Doprowadzić do wrzenia. Zdejmij garnek z ognia, a następnie dodaj sól, cukier i mąkę na raz i energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż mąka zostanie wchłonięta do mieszaniny maślano-wodnej. Obniżyć ogień do średnio-niskiego i przywrócić patelnię do ognia, ciągle mieszając ciasto przez około 30-60 sekund, aż ciasto odejdzie z boków garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjmij ciasto z garnka i wrzuć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Odstawić i ostudzić przez około 3 minuty. Następnie dodaj jedno jajko na raz i użyj miksera ręcznego, aby włączyć jajka do ciasta. Na samym końcu dodać 3 uncje Gruyère i 1 raz parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
GruyereGruyere
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
11
Użyj łyżki do lodów, aby ułożyć gougères na pergaminowej blasze do pieczenia lub ciastek. Powinieneś skończyć z 8-10 gougères, w zależności od twojej miarki. Następnie udekoruj pozostałym Gruyère i parmezanem, a następnie posyp odrobiną grubo popękanego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
GruyereGruyere
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Piec gougères w temperaturze 400 ° F przez 10 minut. Następnie obniżyć ogień do 177° i piec kolejne 35-40 minut, aż będą złote, dmuchane i trudne w dotyku. Nie chcesz wyjmować ich zbyt wcześnie-jeśli musisz je zwrócić do pieca, są szanse, że trochę spuszczą powietrze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Umieścić gougères na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
14
Dijon-Masło Szczypiorowe
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
15
Wymieszać wszystko razem, aż do połączenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn