Francuski w mgnieniu oka: parmezan i Gruyère Gougères z Jambon de Bayonne, rukolą i masłem Dijon-Chive
Francuski w mgnieniu oka: parmezan i Gruyère Gougères z Jambon de Bayonne, rukolą i masłem Dijon-szczypiorek mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 278 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, gruyère, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Quiche Z Brokułów Z Gruyère I Cheddarem, Francuski w mgnieniu oka: gęsta zupa z selera z Gruyère, oraz Francuski w mgnieniu oka: Sałatka z soczewicy Dijon z cytryną pieczone krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gdy gougères są w większości chłodne, ale jeszcze tylko trochę ciepłe, pokroić je na pół poziomo, odsłaniając kieszeń powietrza wewnątrz.
Aby zrobić pâte à choux lub ciasto choux, umieść patyk masła i filiżankę wody w średnim garnku z sosem i połóż na nim pokrywkę. Doprowadzić do wrzenia. Zdejmij garnek z ognia, a następnie dodaj sól, cukier i mąkę na raz i energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż mąka zostanie wchłonięta do mieszaniny maślano-wodnej. Obniżyć ogień do średnio-niskiego i przywrócić patelnię do ognia, ciągle mieszając ciasto przez około 30-60 sekund, aż ciasto odejdzie z boków garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjmij ciasto z garnka i wrzuć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Odstawić i ostudzić przez około 3 minuty. Następnie dodaj jedno jajko na raz i użyj miksera ręcznego, aby włączyć jajka do ciasta. Na samym końcu dodać 3 uncje Gruyère i 1 raz parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
Gruyere
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
11
Użyj łyżki do lodów, aby ułożyć gougères na pergaminowej blasze do pieczenia lub ciastek. Powinieneś skończyć z 8-10 gougères, w zależności od twojej miarki. Następnie udekoruj pozostałym Gruyère i parmezanem, a następnie posyp odrobiną grubo popękanego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny Pieprz
Posypka W Kształcie Serca
Sos Pomidorowy Hunt's®
Gruyere
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Piec gougères w temperaturze 400 ° F przez 10 minut. Następnie obniżyć ogień do 177° i piec kolejne 35-40 minut, aż będą złote, dmuchane i trudne w dotyku. Nie chcesz wyjmować ich zbyt wcześnie-jeśli musisz je zwrócić do pieca, są szanse, że trochę spuszczą powietrze.