Ciasteczka morelowo-orzechowe z lukrem Amaretto

Ciasteczka morelowo-orzechowe z lukrem Amaretto
Morelowo-orzechowe ciasteczka z lukrem Amaretto mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 49 minut. 160 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz Likier migdałowy, cukier cukierniczy, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka morelowo-orzechowe z lukrem Amaretto, Ciasteczka Morelowe Amaretto, oraz Amaretto morelowe ciasteczka owsiane dla # Cookielicious dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ciasteczka: w dużej misce, beat masło, cukier, wanilia, cynamon, i sól z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 2 protokół. Beat in the egg. Wymieszaj mąkę, aż się zmieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Pliki CookiePliki Cookie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wymieszać w morele, migdały i orzeszki piniowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
MorelaMorela
MigdałyMigdały
3
Przenieść ciasto do arkusza folii i kształt do dziennika, około 12-cale długości i 1 1/2-cala średnicy. Owinąć ciasto w plastiku i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 ciężkie blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Kłodę ciasta pokroić w poprzek na plastry o grubości od 1/4 do 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Przenieść ciasteczka do przygotowanych blach do pieczenia, rozstaw równomiernie od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec, aż ciasteczka będą złote na brzegach, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieś ciasteczka do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygły przed oblodzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1
Umieścić cukier cukierniczy w średniej misce do mieszania. Stopniowo ubijaj likier o smaku migdałowym, aż mieszanina będzie o mżawej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LikierLikier
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Umieść stojak z drutu na blasze do pieczenia. Za pomocą łyżki lub widelca, skropić ciasteczka z lukrem, pozwalając nadmiar lukru kapać na blasze do pieczenia. Pozostawić lukier do Ustawienia przed podaniem, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 49 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn