Ciasteczka Mleczno-Czekoladowe
Ciasteczka z czekoladą mleczną mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 82 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz brązowy cukier, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Słodko-gorzkie ciasteczka z mleczną czekoladą, Pistacjowe Ciasteczka Z Czekoladą Mleczną, oraz Słodowane Ciasteczka Z Czekoladą Mleczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę, ubić masło, brązowy cukier, cukier granulowany, jajka i wanilię ze średnią prędkością do lekkiego i puszystego, o 5 protokół. W średniej misce wymieszać mąkę z sodą oczyszczoną i solą.
Dodaj suche składniki do miksera i ubić z małą prędkością, aż włączone, skrobanie dół miski od czasu do czasu. Wymieszać w czekoladzie. Przykryć i schłodzić ciasto, aż ostygnie, około 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 i linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Zgarnij 2 łyżkirozmiar grudek ciasta i rozwałkuj w kulki.
Umieść kulki na blachach do pieczenia o 3 cale od siebie (ciasteczka będzie rozłożone sporo).
Piec w dolnej i środkowej części piekarnika przez około 17 minut, aż ciasteczka są lekko rumiane na brzegach, ale nadal bardzo miękkie w środku; przesuń Patelnie od góry do dołu iz przodu do tyłu w połowie pieczenia. Przesuń pergamin na stojaki i niech ciasteczka ostygną. (Uruchom blachy do pieczenia pod zimną wodą między partiami.) Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Ciasteczka podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.