Ciasteczka Kanapkowe Z Mlekiem Słodowanym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasteczka z mlekiem Słodowanym. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 244 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rum, cukier granulowany, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 67 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe ciasteczka kanapkowe ze Słodowanym mlekiem czekolada maślana, Ciasteczka Z Mlekiem Słodowanym, oraz Ciasteczka Z Mlekiem Słodowanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby ciasteczka: w dużej misce, ubić razem mąkę, słód, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól. Odstawić.
W misce stojącego miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek ubij masło i cukry, aż będą lekkie i puszyste. Zeskrobać miskę i dodać jajka, jeden po drugim, ubijając, aż każdy zostanie włączony.
Dodać śmietanę i wanilię i beat aż tylko włączone.
Dodaj połowę suchych składników na raz i ubijaj przez 15 sekund. Ponownie, zeskrobać miskę, a następnie dodać pozostałe suche składniki i ubić, aż tylko włączone. Mieszanina powinna łączyć się prawie w kulkę.
Luźno uformuj ciasto na dwie kulki, zawiń je szczelnie w folię i przechowuj w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Podziel każdą kulkę ciasta na pół, aby zrobić cztery porcje.
Jedną porcję umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, a pozostałe trzy włożyć do lodówki.
Rozwałkować ciasto tak, że jest ¼ cala grubości. Ciasto będzie lepkie, więc być może będziesz musiał odwrócić i lekko mąkę kilka razy podczas pracy. Użyj 2-calowej okrągłej foremki do ciastek, aby utworzyć blaty kanapkowe i dna, i przenieść je do przygotowanych blach do pieczenia, pozostawiając około 1 cala miejsca wokół każdego ciastka. Dodatkowe resztki ciasta można schłodzić i ponownie ponownie, w razie potrzeby.
Piec ciasteczka przez 10 do 12 minut, lub do momentu, gdy są one po prostu lekko rumiane.
Umieść blachy do pieczenia na stojakach z drutu do ostygnięcia przez 5 minut. Użyj szpatułki, aby przenieść ciasteczka do stojaków, aby całkowicie ostygnąć. Podczas gdy ciasteczka ostygną, przygotuj nadzienie.
Aby nadzienie waniliowe: w misce stojącego miksera wyposażonego w mocowanie łopatek, ubić skrócenie i masło, aż grudka będzie wolna i gładka.
Dodać cukier w trzech częściach, mieszając każdą część, aż do połączenia.
Dodać sól, wanilię i rum i ponownie ubić przez 10 sekund. Wypełnienie powinno być grube, ale nadające się do rozłożenia (jak wnętrze Oreo). Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj kroplę lub dwie wody w razie potrzeby. Dodawaj wodę, aby osiągnąć pożądaną konsystencję, ale nie dodawaj zbyt dużo wody, ponieważ wypełnienie będzie zbyt cienkie.Alternatywnie, jeśli mieszanina jest zbyt cienka, dodaj kilka łyżek cukru cukierniczego.
Aby zmontować ciasteczka kanapkowe ze słodowanym mlekiem: użyj woreczka lub małej łyżki, aby nałożyć około 2 łyżki nadzienia na płaską stronę ciastka.
Umieść kolejne ciastko, płaską stroną w dół, na górze. Lekko nacisnąć tak, aby nadzienie rozprzestrzeniało się na krawędzie ciastka. Powtarzaj, aż wszystkie ciasteczka kanapkowe są wykonane.
Pozostawić na około 15 minut przed podaniem. Przechowywać ciasteczka w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku do 3 dni.