Ciasteczka Easy Budyniowe
Easy Pudding Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 27 porcji z 168 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czekoladę Piekarską, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka Budyniowe Easy Butterscotch, Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, oraz Easy Chia seed Pudding w 3 prostych krokach.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Mąkę połączyć z sodą oczyszczoną. Ubij masło i cukier w dużej misce z mikserem, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać suchy budyń wymieszać; ubijać do wymieszania.
Dodać jajka; dobrze wymieszać. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać z czekoladą.
Upuść łyżki ciasta, 2 cale od siebie, na blachy do pieczenia.
Piec 10 do 12 min. lub do momentu, aż krawędzie ciastek będą lekko rumiane. Fajne 1 min. na blachach do pieczenia.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.