Ciasteczka Czekoladowe Nadziewane Karmelem
Ciasteczka czekoladowe wypełnione karmelem to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 124 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Jeśli masz orzechy włoskie, cukierki karmelowe pokryte czekoladą, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 821 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ciasteczka Czekoladowe Nadziewane Karmelem, Ciasteczka Nadziewane Czekoladą I Karmelem, oraz Ciasteczka Czekoladowe Z Nadzieniem Karmelowym.
Instrukcje
Ubić masło, aż będzie kremowe. Stopniowo ubijaj w białym cukrze i brązowym cukrze. Ubić w jajkach i wanilii.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i kakao. Stopniowo dodawać do mieszaniny masła, dobrze ubijając. Wymieszać w 1/2 szklanki orzechów włoskich. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Pozostałe 1/2 szklanki orzechów połączyć z 1 łyżką cukru. Ciasto podzielić na 4 części. Pracować z jedną częścią na raz, pozostawiając resztę w lodówce do czasu potrzebnego. Podzielić każdą część na 12 sztuk. Szybko naciśnij każdy kawałek ciasta wokół karmelu pokrytego czekoladą.
Tocz się w piłkę. Blaty zanurzyć w mieszaninie cukru.
Umieścić bok cukru, 2 cale od siebie na wysmarowanych blach do pieczenia.
Piec 8 minut w nagrzanym piekarniku.
Ostudzić przez 3 do 4 minut na blasze do pieczenia przed wyjęciem do stojaków drutu do całkowitego ostygnięcia.