Ciasteczka Czekoladowe (Bezglutenowe)
Need a deser przyjazny fodmap? Chocolate Chip Cookies (bezglutenowe) może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1629 fanów. Jeśli masz substytut jajka, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), Ciasteczka Czekoladowe (Bez Nabiału/Bezglutenowe), oraz Bezglutenowe Nabiałowe Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przygotuj wysmarowaną blachę do pieczenia.
W średniej misce, masło śmietankowe i cukier. Stopniowo dodawać jajka zastępcze i wanilię podczas mieszania. Przesiać razem bezglutenową mieszankę mąki, sody oczyszczonej, proszku do pieczenia i soli. Wymieszać z masłem do wymieszania. Na koniec wymieszaj chipsy czekoladowe.
Za pomocą łyżeczki, upuść ciasteczka 2 cale od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 6 do 8 minut lub do jasnobrązowego.
Niech ciasteczka ostygnie na blasze do pieczenia przez 2 minuty przed wyjęciem do stojaków Z Drutu.