Ciasteczka Czarno-Białe
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 101 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasteczka Czarno-Białe, Ciasteczka czarno-białe, oraz Ciasteczka czarno-białe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwie blachy do pieczenia z folią lub pergaminem paper.In duża miska, wymieszać razem mix cookie, masło, Skórka z cytryny, wanilia, jajka i maślanka, aż będzie gładka.Korzystanie heaping łyżka, spadek ciasto na blachy do pieczenia odstępy kilka cali od siebie. Zrobiłem tylko 6 za arkusz. Moje ciasto było trochę cieknące, ale ciasteczka nadal pieczone w ładne koła.
Piec 12 do 15 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Cool 5 minut; usuń z arkuszy cookie. Całkowicie fajne.Najpierw zrób trochę białego lukru. Można to zrobić wszystko na raz, ale biorąc pod uwagę, jak wrażliwe białe wióry mogą być na ciepło, polecam najpierw małą partię.
Łyżkę śmietany połączyć z 1/3 szklanki białych wiórków. Kuchenka mikrofalowa na 50% mocy przez 30 sekund. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Jeśli wióry nie stopią się całkowicie w ciągu 30 sekund, Kontynuuj kuchenkę mikrofalową przez 20 sekund i mieszaj, aż mieszanina będzie gładka. Łyżka białej mieszanki na jak najwięcej ciastek, jak można, a następnie powtórzyć procedurę z pozostałych białych wiórów i śmietany.Powtórz z ciemnymi żetonami.
Połącz 1 łyżkę ciężkiej śmietany i 1/3 szklanki ciemnych wiórków. Kuchenka mikrofalowa przy 50% mocy przez 30 sekund, a następnie dobrze wymieszać. Powtarzać aż czekolada się rozpuści i będzie gładka. Łyżka ganache z drugiej strony ciastek.