Ciasteczka Czarno-Białe

Ciasteczka Czarno-Białe
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 101 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasteczka Czarno-Białe, Ciasteczka czarno-białe, oraz Ciasteczka czarno-białe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwie blachy do pieczenia z folią lub pergaminem paper.In duża miska, wymieszać razem mix cookie, masło, Skórka z cytryny, wanilia, jajka i maślanka, aż będzie gładka.Korzystanie heaping łyżka, spadek ciasto na blachy do pieczenia odstępy kilka cali od siebie. Zrobiłem tylko 6 za arkusz. Moje ciasto było trochę cieknące, ale ciasteczka nadal pieczone w ładne koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Barwniki Spożywcze W Pożądanych KolorachBarwniki Spożywcze W Pożądanych Kolorach
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piec 12 do 15 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Cool 5 minut; usuń z arkuszy cookie. Całkowicie fajne.Najpierw zrób trochę białego lukru. Można to zrobić wszystko na raz, ale biorąc pod uwagę, jak wrażliwe białe wióry mogą być na ciepło, polecam najpierw małą partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Łyżkę śmietany połączyć z 1/3 szklanki białych wiórków. Kuchenka mikrofalowa na 50% mocy przez 30 sekund. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Jeśli wióry nie stopią się całkowicie w ciągu 30 sekund, Kontynuuj kuchenkę mikrofalową przez 20 sekund i mieszaj, aż mieszanina będzie gładka. Łyżka białej mieszanki na jak najwięcej ciastek, jak można, a następnie powtórzyć procedurę z pozostałych białych wiórów i śmietany.Powtórz z ciemnymi żetonami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
4
Połącz 1 łyżkę ciężkiej śmietany i 1/3 szklanki ciemnych wiórków. Kuchenka mikrofalowa przy 50% mocy przez 30 sekund, a następnie dobrze wymieszać. Powtarzać aż czekolada się rozpuści i będzie gładka. Łyżka ganache z drugiej strony ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn