Ciasteczka Czarno-Białe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Czarno-białe ciasteczka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać cukier puder, skórka cytryny, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka czarno-białe, Ciasteczka czarno-białe, oraz Ciasteczka czarno-białe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce wymieszaj składniki ciastek, aż ciasto będzie podobne do ciasta.
Ze średnim cookie miarka lub heaping łyżka stołowa, miarka ciasta 3 cale od siebie na niepreparowane arkusze cookie.
Piec 12 do 15 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Cool 5 minut; usuń z arkuszy cookie. Całkowicie fajne.
Umieścić cukier puder w dużej misce; odstawić. W małej misce do mikrofalówki, mikrofalówka 1/4 szklanki śmietany i 2 łyżki masła na wysokiej około 1 minutę; mieszać, aż masło się rozpuści.
Dodać masło i wanilię do cukru pudru; mieszać, aż mieszanina będzie gładka.
W średniej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i 1 łyżka śmietany na Wysokiej 1 minutę; lub do stopienia. Połowę lukru waniliowego wymieszać z roztopioną mieszaniną czekolady, aż będzie gładka i dobrze wymieszana. W razie potrzeby dodaj dodatkowy krem do cienkiego lukru waniliowego i czekoladowego.
Dla każdego ciastka obróć ciastko płaską stroną do góry; rozłóż lukier czekoladowy cienką warstwą na połowie ciastka.
Drugą połowę rozprowadzić białym lukrem. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.