Ciasteczka Budyniowo-Czekoladowe
Ciastka budyniowo-czekoladowe wymagają ok. 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 42. 231 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Jeśli masz wanilię, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasteczka Budyniowo-Czekoladowe, Ciasto Z Kęsem, oraz Kozi Ser I Wegetariański Kęs.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Beat masło, cukry, suchy budyń wymieszać i wanilii w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka i sodę oczyszczoną; dobrze wymieszać. Stopniowo ubić w mące. Wymieszać z czekoladą.
Upuść łyżeczki ciasta, 2 cale od siebie, na blachy do pieczenia.
Piec 8 do 10 min. lub aż lekko zbrązowieje. Fajne 3 min. na blachach do pieczenia.
Usuń do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.