Ciasta z łososia od Melt® maślane
Ciasta z łososia metodą Melt® maślane wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka bułki tartej, sól koszerna, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Maślany Roztopiony W Ustach Słodki Chleb Kukurydziany, Szparagi Topią Się Z Pesto, oraz Szparagi topią się z pesto.
Instrukcje
Połącz 4 szklanki wody, wina,2 łyżki. Old Bay i 1 łyżka. sól w patelni 10". Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać skórkę łososia od strony dołu, wyłączyć ogień, przykryć i pozostawić łososia gotować delikatnie w gorącym płynie przez 10 minut.
Za pomocą metalowej szpatułki przełóż łososia na skórkę talerza do góry i pozostaw do ostygnięcia. (Łosoś powinien być nadal Rzadki w środku.)
Odklej i wyrzuć skórę łososia. Łososia rozbić na małe kawałki i umieścić kawałki w dużej misce.
Dodaj pozostałą starą zatokę i sól wraz z bułką tartą, Melt®, szalotki, cebula, jajka i sok z cytryny. Wymieszać składniki, aż tylko połączone i przechowywać w lodówce przez 1/2 godziny.
Łyżka mieszanki łososia do 1/3 szklanki miarki i delikatnie zapakować ją dłońmi. Unmold i naciśnij delikatnie ręką, aby utworzyć 2 " - szeroki patty; przenieść patty do pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia. Powtórz, aby zrobić 12 pasztecików. Przechowywać w lodówce paszteciki przez co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Dodaj olej do 12 "patelni żeliwnej, aż osiągnie głębokość 1/2".
Podgrzewać na średnim ogniu, aż olej zarejestruje 325 stopni na termometrze głębokiego smażenia. Za pomocą metalowej szpatułki, delikatnie przenieść połowę pasztecików na patelnię i gotować, przewracając raz szpatułką, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Przenieś ciasto na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i powtórz z pozostałymi pasztecikami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.