Ciasta Rybne
Need a dairy free main course? Ciasto rybne może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.14 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, dorsza, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, Ciasta Rybne, oraz Ciasta Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki rozgnieść w dużej misce.
Na małej patelni, gotować boczek i szalotki, aż mięso jest chrupiące, o 5 protokół.
Dodaj boczek i szalotki do miski.
Wymieszać z dorszem, groszkiem (jeśli używasz), jajkiem, solą i pieprzem.
Przykryć i schłodzić przez 30 minut.
Umieść Płatek kukurydziany lub okruchy Chex w płytkiej misce. Uformować mieszaninę dorsza na 6 trzy-calowych okrągłych pasztecików. Naciśnij wszystkie strony z nich do okruchów.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Smażyć ciasta przez 1 do 2 minut na boku.
Podawać na bułkach, z sosem tatarskim lub majonezem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.