Ciasta krabowe z majonezem z czerwonym Chili
Przepis krabowe ciasta z Czerwonym majonezem Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 348 kalorii, 13g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, majonez, sos chili-czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasta krabowe z majonezem z czerwonej papryki, Ciasta krabowe z majonezem koperkowym, oraz Ciasta krabowe i Curry majonez z sałatką jabłkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać majonez, sos chili-czosnek i 1 1/2 łyżeczki soku z cytryny w małej misce. Przykryć i schłodzić majonez chili.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu.
Dodaj paprykę, seler, cebula, i jalapeño; sauté 3 protokół.
Przenieść do dużej miski.
Wymieszać w krabie, jajku, 1/2 szklanki majonezu chili i pozostałe 2 łyżeczki soku z cytryny, następnie 1 1/2 szklanki bułki tartej. Uformuj mieszaninę krabów na osiem ciastek o grubości 1/2 cala, używając 1/2 szklanki dla każdego. Pogłębiać ciasta w pozostałych 3 1/2 szklanki bułki tartej, obracając się do płaszcza.
Umieścić na blasze do pieczenia. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 8 godzin.
Ciepło pozostałe 2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać ciastka krabowe i gotować, aż złoty kolor i gotowane przez, o 4 protokół na stronę.
Podawać, przekazując pozostały majonez chili osobno.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.