Ciasta Jabłkowo-Miodowe Do Góry Nogami

Ciasta Jabłkowo-Miodowe Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciastek jabłkowo-miodowych do góry nogami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mini Apple Upside Down Cakes, Ciastka Karmelowo-Jabłkowe, oraz Ciasta z jabłkami i żurawiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojak na środku. 6 (6-uncji) ramekinów posmarować masłem i równomiernie wyłożyć na blasze do pieczenia. Migdały podzielić między ramekiny.Obrać, rdzeń i pokroić jabłko w średnią kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieścić w średniej, nieaktywnej misce, dodać 1 łyżkę soku z cytryny i wrzucić do połączenia; odstawić.Masło rozpuścić na średniej patelni na średnim ogniu, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać cukier, miód i sól i wymieszać do połączenia. Gotować, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż mieszanina po prostu zaczyna się obracać jasny karmelowy kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj pozostały 1 łyżeczkę soku z cytryny i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1
W średniej misce umieść mąkę, skórkę pomarańczową, proszek do pieczenia, cynamon i sól, ubijając, aby napowietrzyć i rozbić grudki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 C Jogurtu Lub Kwaśnej śmietany1/4 C Jogurtu Lub Kwaśnej śmietany
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej wysokości, aż będzie jasne i puszyste, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać cukier i wanilię i nadal beat aż włączone i puszyste, o 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Dodaj jajka po kolei, pozwalając na włączenie pierwszego przed dodaniem drugiego. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Przywróć mikser do niskiej prędkości, dodaj mleko i mieszaj do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj zarezerwowaną mieszaninę mąki i wymieszać, aż tylko włączone, o 30 sekund; nie overmix. Równomiernie łyżkę ciasta na jabłka i wygładzić szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Piec, aż ciasto tester wyjdzie czysty, o 35 protokół. Natychmiast uruchom nóż na obwodzie każdego ciasta. Używając suchego ręcznika kuchennego, aby chwycić ramekiny, Odwróć gorące ciasta na talerze do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Podawać z lodami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn