Ciasta Budyniowe Czekoladowe Z Pianką

Ciasta Budyniowe Czekoladowe Z Pianką
Marshmallow-Topped ciasta budyń czekoladowy może być tylko deser szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz brązowy cukier, jajka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasta Budyniowe Czekoladowe Z Pianką, Czekoladowe Patyczki Z Pianki, oraz Joe ' s Molten Marshmallow-czekoladowe ciasta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Mist 4 6-oz. ramekins z gotowania sprayu i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć masło i czekoladę w dużej misce i kuchenka mikrofalowa na wysoki, aż prawie stopiony, 1 do 2 protokół. Wymieszać, aż będzie gładka i odstawić do ostygnięcia. Wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić cukier, jajka, wanilia i sól, aż rozjaśnione i gładkie, o 5 protokół. Złożyć w mieszaninie czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Podzielić ciasto między ramekins; piec, aż ciasta wzrosną i są popękane na górze, ale nadal mokre w centrach, 12 do 15 minut. Lekko naciśnij piankę na wierzchu każdego ciasta i piec, aż pianki stopią się i zaczną brązowieć, 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Umieść ramekiny na drucianym stojaku na 5 minut do ostygnięcia przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćTwardy
Gotowe W33 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn