Chłodnik - zupa z buraków na zimno może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, maślankę, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Polska Schłodzona Zupa Buraczana (Chlodnik) # SundaySupper, Polska Zupa Z Buraków Na Zimno (Chłodnik), oraz Zupa Z Buraków I Kopru Włoskiego Na Zimno.
Instrukcje
1
Buraki przykryć wodą w garnku i doprowadzić do wrzenia; gotować do miękkości około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z wywarem z kurczaka. Buraki pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
3
W misce wymieszaj ogórek, jajko, koperek i zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Serek śmietankowy Z Warzywami Ogrodowymi O Obniżonej Zawartości Tłuszczu Do Smarowania
Koper
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
4
Maślankę i śmietanę ubić na gładką masę w innej misce. Mieszaninę jaj i maślankę wymieszać w schłodzone buraki. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja