Chutney Z Jabłkami

Chutney Z Jabłkami
Need a bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przyprawy? Chutney jabłkowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, brązowy cukier, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 117 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to saunth chutney lub Sonth Chutney / słodki tamaryndowy chutney, Chutney Z Jabłkami, oraz Chutney Z Jabłkami.

Instrukcje

1
Połącz składniki i gotuj na wolnym ogniu: wszystkie składniki (posiekane jabłka, cebula, ocet jabłkowy, brązowy cukier, skórka pomarańczowa, starty imbir, cynamon) włóż do średniego rondla i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podgrzać na wysokiej doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez około 40 minut.
3
Odkrywaj i gotuj nadmiar płynu: Odkrywaj i gotuj na małym ogniu przez kilka minut, aby ugotować nadmiar płynu.
4
Wyjąć z ognia i ostudzić.
5
Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn